Serviciile noastre de Mediu

Prin actiunile de colectare, sortare, verificare si reciclare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje, serviciile Expert de Mediu aduc un plus de valoare societatii prin prestarea de servicii de audit extins si analize de trasabilitate a documentelor.

Responsabilitatea de mediu reprezinta un pas spre constientizare din punct de vedere ecologic, durabil si de asemenea un pas major spre responsabilitatea sociala. Fiind un subiect tratat si dezbatut si in trecut, odata cu trecerea timpului s-a schimbat si viziunea de abordare a lucrurilor, acesta reusind sa isi lase amprenta din ce in ce mai adanc asupra modului de solutionare a problemelor referitoare la mediu. Suntem constienti de nevoile individuale ale fiecarei companii, astfel va punem la dispozitie cei mai buni experti in domeniu pentru a va sustine in procesul de adoptare a practicilor de sustenabilitate si cresterea standardelor privind grija fata de mediu. Responsabilitatea corporativa asupra mediului este este incurajata deoarece gradul de constientizare a crescut in incercarea de a gasi un echilibru intre cresterea economica, reducerea deseurilor si a deseurilor de ambalaje si totodata mentinerea unui mediu mai curat prin asimilarea unor KPI performanti pentru fiecare companie in parte. In acest sens compania noastra ofera servicii de consultanta de mediu, servicii de obtinere autorizatii de mediu, consultanta operativa de mediu, dezvoltarea de proiecte de mediu, dezvoltare si sustinere proiecte de ecologizare si plantare puieti, proiecte de CSR&Sustainability pentru mediul corporate.

Servicii profesionale de consultanta de mediu, servicii de analiza documente de mediu, audit de mediu si expertiza de mediu privind calitatea factorilor de mediu, autorizarea obiectivelor, obtinerea autorizatiilor de mediu si analiza biodiversitatii pentru proiectele noi si in curs de dezvoltare.

Analiză de Mediu

Servicii de expertiza si analiza de mediu adaptate profilului fiecarui client si personalizate in functie de nevoile actuale ale acestora.

Servicii de prognozare

Servicii de prognozarea a potentialelor probleme de mediu, efectuarea de inspectii in cadrul firmei pentru asigurarea respectarii si conformarii cu obligatiile de mediu impuse prin autorizatia de mediu a companiei.

Management de Mediu

Aplicarea si managementul sistemelor de mediu, a politicilor de gestionare a deseurilor, efectuarea de servicii de tip audit de mediu si comunicarea continua cu clientii, inspectorii de control si autoritatile de reglementare din domeniul protectiei mediului.

Implementare Proiecte

Implementarea de proiecte de tip ECCS – Proiecte de Mediu si Responsabilitate Sociala.

Soluții de Mediu

Asigurarea de solutii inovative pentru diferite categorii de deseuri prin implementarea solutiilor de tip Waste to Energy, Waste to Recycling sau alte solutii adaptate nevoilor si tipologiei deseurilor prezente/rezultate in urma activitatii companiei dvs.

Servicii de Mediu Corporate

Servicii de tipul Environmental Due Dilligence si Servicii de Consultanta Corporativa de mediu, Corporate reporting, Corporate Packaging Audit & Reporting.

Intervenții pentru Accidente

Interventii in cazul poluarilor accidentale prin asigurarea unui raport de amplasament in cazul incidentelor de mediu, asigurarea unei echipe suport pentru decontaminarea zonelor afectate, cat si documentatia de mediu specifica unei asemenea situatii.

Raportare de Mediu

Servicii de raportare de mediu, raportare ambalaje, raportare deseuri de ambalaje catre Fondul pentru Mediu, calculul formulelor de ambalaje si deseurile de ambalaje cat si implementarea de mecanisme personalizate pentru evidentierea ambalajelor si a deseurilor de ambalaje pe intreg circuitul de achizitie intracomunitara sau import.

Legal Assesment

Servicii de tip Legal Assesment pe probleme de mediu, privind legislatia de mediu si legislatia conexa din domeniul protectiei mediului.

Gestiunea deșeurilor

Asigurarea de solutii inovative pentru diferite categorii de deseuri prin implementarea solutiilor de tip Waste to Energy, Waste to Recycling sau alte solutii adaptate nevoilor si tipologiei deseurilor prezente/rezultate in urma activitatii companiei dvs.

Servicii integrate de mediu personalizate profilului companiei dvs, servicii de interpretare si analiza impact de mediu, studii de impact, studii de mediu pentru proiectele de finantare cat si servicii de integrare proiecte de reciclare la nivelul companiei dvs.