Proiecte CSR

Proiecte CSR – Responsabilitatea sociala corporativa este practica desfasurata de catre companiile multinationale a carui principal obiectiv il constituie sustinerea proiectelor comune factori sociali-factori.

Bazele responsabilitatii social corporative au fost puse inca incepand din anul 1930 cand Howard R. Bowen a afirmat ca responsabilitatea sociala corporativa este vazuta drept „obligatiile oamenilor de afaceri de a urma acele politici, de a lua acele decizii sau de a urma acele directii care sunt agreate in termeni de valori si obiective de catre societate”.

Cu timpul, aceast principiu a evoluat ajungand ca in anii 2000 el sa reprezinte o problema strategica destul de importanta cu temeiuri comune cum ar fi: protectia mediului in zona/tara unde activeaza, responsabilitate de mediu, raportari de mediu, proiecte de mediu, companiile devenind totodata mai receptive si constiente de complexitatea fenomenului si de importanta acestuia.

Responsabilitate sociala corporativa

In lungul drum spre evolutie a termenului „responsabilitate sociala corporativa” au fost abordate mai mule strategii in ceea ce priveste mediul si nevoile deosebit de importante ale acestuia, deoarece schimbarile climatice si asimilarea mare a cantitatii de deseuri au devenit probleme definitorii in acest proces. Pornind de la aceste premise, s-au dezvoltat si imbunatatit abordarile proiectelor de mediu cat si a aspectelor de mediu in ceea ce priveste implementarea unor proiecte de responsabilitate sociala corporativa.

Deoarece este vorba despre impactul pe care il are activitatea unei companii asupra societatii, suntem de parere ca impreuna prin asimilarea unor parteneriate sustenabile, pot fi depuse eforturile pentru implementarea unor proiecte puternice de responsabilitate sociala corporativa.

Prin experienta acumulata, oferim companiilor multinationale si nu numai, tehnici si modele de evaluare si imbunatatire a aspectelor ce tin de dezvoltarea durabila a comunitatii unde activeaza acestea prin contributia noastra directa cu servicii personalizate de consultanta de mediu, proiecte personalizate de mediu, servicii si proiecte de mediu adaptabile comunitatii.

Solutii personalizate

Noi cei de la ExpertdeMediu.ro, garantam implementarea unor solutii personalizate prin implicare si inovare spre echitabilitate si etica. Consideram ca doar impreuna putem face pasul spre constientizarea ecologica si perfectionarea unor procese interne ale companiilor, astfel oferim o gama de servicii integrate de mediu in urma carora obtinem o analiza de impact de mediu, completa si competenta sa releve, cele mai bune tehnici si practivi de implementare a proiectelor de responsabilitate sociala corporativa.

Iar pentru ca ne plac provocarile indraznete, noi cei de la ExpertdeMediu, propunem un nou concept pe piata din Romania pentru companiile ce doresc sa faca o diferenta reala intre protectia mediulii si protectia mediului in regim sustenabil cu minimziarea impactului generat de catre activitatea sa, in societate.

Putem contribui impreuna la dezvoltarea durabila a companiei construind totodata o imagine pozitiva si de lunga durata, exprimata prin servicii de mediu atribuite personalizat si adaptate specificului social-cultural al comunitatii vizate.