Servicii de mediu

Servicii de Mediu –  serviciile de mediu s-au dezvoltat si emancipat odata cu cresterea gradului de constientizare asupra mentinerii obiectivelor de conformitate privind protectia mediului la un nivel cat mai inalt.

In era moderna este de la sine inteles ca Mediul, Protectia Mediului, Sustenabilitatea, Eficienta Energetica, Recuperarea/Reutilizarea resurselor, Responsabilitatea Sociala Corporativa, Reciclarea Ambalajelor, Implementarea de tehnologii inovative de protectie a mediului, Analiza Performantelor de mediu, reprezinta doar unele dintre principalele responsabilitati ale companiilor in drumul lor catre succes.

Intr-un cadru de dezvoltare competitiv, sustenabilitatea si profitabilitatea pot functiona impreuna doar daca exista un management ecologic bine implementat, asigurat prin parteneriate directe cu autoritatile de mediu din zona/tara respectiva si prin legatura strategica eligibila comunitate-companie-autoritati.
Standardele de mediu ale unei companii, trebuie sa se mentina ridicate pentru a putea elimina aspectele ingrijoratoare ce pot genera stres liniar pe ecosisteme si factorii de mediu.

Prin initiative adoptate in prezent de catre companii, precum reciclarea, reducerea consumului de energie sau prevenirea poluarii, suntem cu un pas mai aproape de un mediu curat si sanatos atat pentru generatiile actuale cat si pentru cele viitoarele.

Momentul de start

Momentul de start poate fi unul dificil pentru anumite companii, iar aici noi cei de la Expert de Mediu, sprijinim prin experienta acumulata, atat companiile la inceput de drum cat si cele in curs de dezvoltare a elementelor structurale ce tin de standardele de mediu. Serviciile de mediu oferite de catre noi se remarca printr-o viziune ampla si de lunga durata.

Astfel misiunea noastra, a consultantilor de mediu poate fi complet inteleasa prin urmatoarele servicii oferite: Dezvoltarea de Sisteme Integrate de Management de Mediu, Gestionarea si Elaborarea de Audituri de Conformitate de Mediu, Implementarea de Servicii Corporate de Mediu, Consultanta Corporativa de Mediu, Raportarea indicatorilor de mediu, Evidenta si Gestiunea Indicatorilor de Mediu ai unei Companii, Dezvoltare de Proiecte Integrate de Mediu.

Pornind de la planificare, gestionare si analiza de date va sprijinim in elaborarea de documente necesare pentru autoritatile de mediu si putem gestiona implementarea de proiecte de sustenabilitate. Pe aceasta cale, minimizam responsabilitatile clientilor nostri si ii ajutam sa atinga calitatea optima a obligatiilor ce deriva din conceptul de responsabilitate sociala si de mediu.
Mai mult de atat, Expert de mediu efectueaza servicii de tipul Environmental Due Dilligence. Aceast tip de analiza reprezinta un procest extins ce ajuta potentialii investitori sa evalueze riscurile de mediu si sa identifice zonele sensibile inainte de a finaliza deciziile privind viitoarele investitii.