Despre noi

Reprezentam prima companie de consultanta corporativa de mediu de pe piata din Romania care asigura servicii integrate de CSR si ECSR pentru companiile din Romania, interesate de implementarea serviciilor CSR, ECSR si nu numai.
Expert de Mediu reprezinta platforma online a primei companii de consultanta de mediu din Romania care ofera exclusiv servicii de consultanta integrata de mediu pentru domeniul corporate, utilizand cele mai noi tehnici si metode de Responsabilitate sociala corporativa de mediu (ECSR – Environmental Corporate Social Responsability), concept studiat si implementat pentru companiile din Statele Unite ale Americii de catre expertii din echipa noastra.

Drept inovatie pe piata, echipa noastra de experti isi propune sa aduca in prim plan servicii de cea mai buna calitate, adaptate nevoilor clientilor si dezvoltate cu intentia sustinerii proiectelor de Responsabilitate Sociala Corporativa (servicii csr), Sustenabilitate si Brand Awareness.

Ca urmare a preocuparii si a interesului deosebit pentru protectia mediului, Expert de Mediu prin propria misiune si prin cele mai inalte valori, lanseaza pe piata din Romania o gama larga de servicii de expertiza si analiza de mediu. In plus, echipa noastra ofera servicii integrate de brokeraj volume de deseuri de ambalaje pentru producatorii care introduc in piata nationala, produse ambalate.

Conceptul de Responsabilitate Sociala Corporativa de Mediu este unul complet nou si se traduce prin angajamentul luat de catre marile corporatii fata de comunitatile implicate activ si tangential in dezvoltarea business-ului la nivel national si totodata fata de mediu, pornind de la actorii interni ai companiei – angajati, colaboratori, furnizori de servicii si ajungand pana la cel mai inalt si important nivel, anume responsabilitatea fata de comunitate.

Intr-un context economic aflat in continua schimbare, implicarea sociala a companiilor multinationale a devenit tot mai importanta. Ne dorim pe aceasta cale ca prin experienta Expert de Mediu sa venim in ajutorul companiilor multinationale pentru a le sustine activ cu servicii de consultanta de mediu si servicii de suport in dezvoltarea propriei abordari de responsabilitate sociala, pliate atat pe nevoile personalizate ale companiei cat si pe cele ale clientiilor si comunitatilor adiacente.

Sustenabilitatea este un principiu de baza dupa care ne ghidam in actiunile noastre. Este un concept simplu, cu un impact major pentru industrie si pentru mediu, dar care se bazeaza pe criterii clare si aplicabile, dar nu in ultimul rand pe actiuni voluntare si de constientizare.

Cu toate ca fiecare organizatie are nevoi individuale, noi suntem aici pentru a va reaminti ca punctul de interes principal il constituie datoria fiecaruia de a sustine dezvoltarea durabila. Putem face posibil acest lucru prin angajare in proiecte de sustenabilitate, constientizare a marcii si responsabilitate fata de factorii de mediu.

0
Clienți multumiți
0
Servicii de mediu personalizate
0
Proiecte de Brand Awareness
0
Suport permanet